Är du en blivande språkinformatör?

Talar du ett annat språk förutom svenska? Vi söker dig som har några timmar över och vill vara språkinformatör i Reumatikerförbundet.

Du blir då en viktig länk till att nå nya medlemmar som söker kontakt och information, främst via e-post men även via telefon. Du bör ha varit aktiv i och ha god kännedom om din lokala reumatikerförening.
En endagarsutbildning kommer att ordnas för nya språkinformatörer i Stockholm under våren.

Låter det intressant? Då är du välkommen till vårt informationsmöte på torsdag 10 april kl 13.30-15 i Reumatikerföreningen Stockholms lokaler på Kronobergsgatan 39. Ring kansliet, tel. 08-462 99 25 för att föranmäla dig till mötet eller om du har frågor.