Årsmöte 2018

Reumatikerföreningen Stockholm välkomnar alla medlemmar till årsmöte lördag 24 februari kl. 13.00 - 16.00. Nu finns handlingarna här.

Förbundsordförande Lotta Håkansson kommer att guida oss igenom eftermiddagen. Möteshandlingar kommer att finnas kopierade till alla anmälda medlemmar på plats. Men dessa finns även att hämta på kansliet och här nedanför i PDF-format.

För att få rösträtt på årsmötet måste man vara medlem i Reumatikerföreningen Stockholm samt betalat medlemsavgiften för 2018. (alt. autogiro)

Tid: lördag 24 februari 13.00 – 16.00.
Lokal: Tellus Fritidscenter, Drakenbergssalen Lignagatan 6 (hörnet Hornsgatan)
Kostnad: fritt för medlemmar
Föranmälan: senast 19 februari till kansliet tel: 08-462 99 25 eller Glöm inte att anmäla ev. matpreferenser. Föreningen bjuder på lättare förtäring.

Välkomna önskar styrelsen för Reumatikerföreningen Stockholm