Diagnosträff om SLE

Att kunna möta andra med samma diagnos gör dig bättre rustad att leva med den. Välkommen på träff tisdag 25 april.

Medlemmar i föreningen och som själva har SLE, är värdar denna kväll. Frågor och svar, tips och diskussion.
Även information om den nystartade Riksförening för SLE inom Reumatikerförbundet.

Dag och tid: tisdag 25 april kl. 17.30
Lokal: Kronobergsgatan 39

Avgift: gratis för medlemmar
Fika serveras 17.30-18 till självkostnadspris. Diskussion kl. 18-19.30. Kom i tid!
Föranmälan till kansliet tel. 08-462 99 25 eller senast dagen före. Vänligen avanmäl dig vid förhinder.