Efterlysning - informatörer

En av föreningens viktigaste uppgifter är att informera ute på reumatologmottagningarna. Detta sker av ideella krafter i arbetsgruppen Information. Nu söker vi dig som är intresserad av att veta mer om detta viktiga område. Välkommen på informationsmöte tisdag 16 oktober kl. 17.00.

Tisdag den 16 oktober kl. 17 är alla som är nyfikna varmt välkomna på ett uppstartsmöte. Arbetsgruppens uppdrag innebär att man dagtid är ute på reumatologmottagning och informerar om Reumatikerförbundet samt ser till att det finns uppdaterad information på plats.
Vi ser gärna att ni som är intresserade, vågar ta kontakt med folk, är lyhörda och har möjlighet att göra ca fyra besök per år. Syftet är att fler ska veta att vi finns och vad vi kan erbjuda.

Tid: tisdag 16 oktober kl. 17.00
Lokal: Kronobergsgatan 39
Fika: vi bjuder på smörgås och kaffe/te
Kostnad: fritt för alla medlemmar

Föranmälan senast dagen före till kansliet, tel: 08-462 99 25 eller Vänligen avanmäl dig vid förhinder.

Varmt välkommen!