Föreläsning - Myter och sanningar om folksjukdomen Artros

Ortoped Per Wretenberg och sjukgymnast Claudia Lennartsson föreläste för  över 200 personer när föreningen anordnade en föreläsning om artros på onsdagen 30 september.

Per Wretenberg, professor ortopediska kliniken, Karolinska Universitetssjukhuset Solna
och Claudia Lennartsson, leg. sjukgymnast, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge
föreläste och svarade på frågor om en av vår tids folksjukdomar, artros.

Lokal: Zeta-salen, ABF-huset, Sveavägen 41 onsdag 30 september 2015  kl. 18.00-20.15

Inträde: Gratis för medlemmar i Reumatikerföreningen Stockholm, medlem annan reumatikerförening 60 kr, icke-medlem 100 kr (kontantbetalning eller SWISH)

Eller teckna medlemskap (250 kr/år) på plats, få 3 månader på köpet och gratis inträde till föreläsningen!

Obligatorisk föranmälan till Reumatikerföreningens kansli, tel. 462 99 25 eller för att boka din plats.

Paus under kvällen, ingen servering. Ta gärna med egen frukt.
Föreläsningen genomförs med stöd och i samarbete med ABF Stockholm och Reumatikerförbundet