Föreläsning om Psoriasisartrit

Kenneth Henriksson, reumatolog, föreläser om diagnosen Psoriasisartrit söndag 26 november kl. 13.00 på ABF-huset.

Kenneth Henriksson, reumatolog, föreläser om Psoriasisartrit och om vikten av att fångas upp tidigt för rätt diagnos och behandling. Dessutom pratar han om allt som är viktigt att tänka på för att undvika t ex kardiovaskulära komplikationer och om nya rön. Föreläsningen avslutas med en frågestund.

Tid: söndag 26 november, 13.00- 15.00
Lokal: ABF-huset, Zetasalen, Sveavägen 41
Inträde: fritt för alla
Föranmälan till kansliet senast den 23/11.

Erbjudande: bli medlem i Reumatikerförbundet och Reumatikerföreningen Stockholm på plats. Endast 150 kr för resten av året samt hela 2018

Föreläsningen anordnas i samarbete med Celgene och ABF Stockholm.

Varmt välkomna!