Föreläsning Psoriasisartrit

Föreläsning "Psoriasisartrit - en sjukdom som går att behandla" torsdag 26 mars kl 18.

Per Larson, docent och överläkare på reumatologkliniken, Karolinska Universitetssjukhus Huddinge föreläser denna kväll om sjukdomen som inte bara handlar om huden!

Dag och tid: torsdag 26 mars 2015 kl. 18-20
Lokal: ABF-huset, Sveavägen 41

Inträde: Gratis för medlemmar i Reumatikerföreningen Stockholm, 60 kr/medlem i Reumatikerförbundets andra föreningar, 100 kr övriga.

Paus under kvällen, ingen servering, ta gärna med egen frukt eller dryck. Begränsat antal platser! Föranmälan till kansliet, tel. 08 462 99 25 eller för att boka din plats.