Har du lite tid över?

Välkommen på ett informationsmöte om hur du kan engagera dig hos oss, måndag 2 november, kl 17-18

Vår förening är Reumatikerförbundets största med över 2700 medlemmar och drivs till största del av ideella krafter. Vi är redan många aktiva medlemmar och det behövs alltid påfyllning av nya krafter, fräscha idéer och flera händer om vi ska kunna fortsätta med vårt stora aktivitetsutbud. Det finns många sätt du kan bidra och det finns plats för dig!

Du kan:

Vara med i gruppen som planerar träffar/aktiviteter
Dela med dig av ett speciellt intresse, kunskap eller hobby på en träff eller studiecirkel
Vara en informatör som ställer upp på bl.a. patientskolor eller sjukhusbesök (utbildning 10-11/11)
Pricka av folk på möten, ordna fika, flytta bord och stolar
Leda en paraffingrupp (vi utbildar dig)
Ingå i föreningens styrelse eller arbetsgrupper

Är du nyfiken på vad du själv kan få ut av vår gemenskap?

Välkommen till oss på Kronobergsg. 39.
 Vi bjuder dig på fika. Kontakta kansliet för mer information eller för att anmäla dig, tel. 084629925 eller

Att engagera sig ideellt är både roligt och utvecklande och du träffar många nya människor. Liten insats är guld värd, ta chansen!