Informationsträff – vad har föreningen att erbjuda dig?

Välkommen till höstens sista informationsmöte tisdag 20 november kl. 17.30

Ny eller gammal i Reumatikerföreningen Stockholm, alla är välkomna till föreningens informationsmöte. Här får du information om vårt förbund och våra olika verksamheter. Du får även testa på paraffinbad med efterföljande handgymnastik.

Träffen börjar med frivillig fika som vi bjuder på kl. 17.30, programmet börjar kl. 18.00 och fortsätter till kl. 19.30.

Tid: tisdag 20 november
Lokal: Kronobergsgatan 39
Fika: vi bjuder på smörgås och kaffe/te
Kostnad: fritt för alla medlemmar, medlem i annan reumatikerförening 30 kr, icke medlem 100 kr.

Föranmälan senast dagen före till kansliet, tel: 08-462 99 25 eller Vänligen avanmäl dig vid förhinder.

Varmt välkomen!