Lunchklubben

Tre-rätters luncher onsdag 5 april eller tisdag 2 maj. En chans att träffa andra trevliga medlemmar och knyta nya bekantskaper.

Tid: onsdag 5 april eller tisdag 2 maj, kl. 11.30

Avgift: 3-rätterslunch till självkostnadspris cirka 110 kr (exkl. dryck), betalas på plats av var och en. OBS! Endast för medlemmar. Era anhöriga och vänner får gärna bli stödmedlem i föreningen för att kunna delta!

Lokal: Alströmergatan 39
Anmälan till föreningens kansli tel. 462 99 25 eller

Stockholms Internationella Restaurangskola är en liten pärla, gömd i samma hus som Reumatikerförbundet på Alströmergatan. Matlagning och servering sköts av skolans elever under handledning. Lunch- och middagsservering olika dagar och veckor (beroende på de olika årskursernas scheman).