Öppet medlemsmöte

Kom och se om vi har något för dig! Tyck till om vårt utbud av aktiviteter och inte minst föreningens påverkansarbete mot Stockholms landsting.

I höst kommer vi satsa på en del ny verksamhet vid sidan av den gamla. Vi vill därför börja terminen med att bjuda in till en öppen medlemsträff, kom och se om vi har något för dig!
Du får träffa föreningens ombud till Reumatikerförbundets extrastämma som hålls 1 oktober - där förhoppningsvis en ny förbundsordförande ska väljas.

Du har chans tt påverka vårt utbud av aktiviteter och inte minst vårt påverkansarbete i den omläggning av reumavården som just nu pågår i Stockholms landsting.

Dag och tid: tisdag 20 september 17.30 (fika från 17.00)
Lokal: Kronobergsgatan 39
Föranmälan: till kansliet 08-4629925 eller