Reumatikerförbundet söker RA instruktörer till Stockholmsområdet

Har du reumatoid artrit? Reumatikerförbundet vill hitta personer med RA som vill utbilda sig till RA-instruktörer för uppdrag i Stockholms området. En RA-instruktör får utbildning i ledundersökning i hand/handled, för att sedan gå ut och undervisa på framförallt utbildningar av sjukvårdsstuderande.

Vi söker dig som har
En välbearbetad sjukdomsinsikt
En pedagogisk förmåga med utbildningsvana
Erfarenhet av medicinsk behandling
Vi förutsätter att du har en positiv o utåtriktad attityd samt att du är ansvarstagande och flexibel.

En 2 dagars utbildning är planerad under senare delen av våren i Stockholm. Deltagare bör också räkna med en del tid till självstudier. Vi vill uppmärksamma dig att uppdraget att vara RA-instruktör är ett ideellt uppdrag; du får dock ersättning för dina resor.

OBS! NYTT DATUM!! Välkommen på ett informationsmöte tisdag 15 april kl. 14-15 på Reumatikerförbundet på Alströmergatan 39.
Få svar på dina frågor eller anmäl dig i förväg till Reumatikerföreningens kansli, tel. 08-462 99 25 eller