Läcka vid fel tillfälle? En temakväll om inkontinens

Vanligt? Ja.
Finns det hjälp att få? Ja.
Ta reda på mer på träffen tisdag 25 oktober kl.17.30

Medicinbiverkningar, förlossningsskador och stigande ålder bidrar till att många drabbas. Inkontinens pratar vi helst inte om, men denna kväll gör vi det. Medlem Kerstin Järneberg leder kvällen då vi tittar på Neuroförbundets informativa film, får möjlighet att ställa frågor och får veta om vart vi vänder oss och vilken hjälp vi kan få.

Dag och tid: tisdag 25 oktober kl. 17.30
Lokal: Kronobergsgatan 39
Fika serveras från 17.30 till självkostnadspris 25 kr, programmet börjar kl. 18.00
Avgift: Medlemmar gratis, annan reumatikerförening 30kr, övriga 100 kr i mån av plats.
Anmälan senast dagen innan till kansliet på tel 462 99 25