Tematräff forskning

Reumatikerförbundet är den största enskilda givaren till svensk reumatologisk forskning. Välkommen på en kväll om forskning torsdag 8 mars kl. 17.30

Li Alemo Munters, forskningschef på Reumatikerförbundet, berättar om forskningsavdelningens arbete. Hon kommer även att ta upp vilka särskilda satsningar förbundet gör 2018 och vad som är på gång inom forskningsvärlden.

Träffen börjar med frivillig fika (25 kr) kl. 17.30, programmet börjar kl. 18.00 och fortsätter till kl. 19.30.

Tid: torsdag 8 mars kl. 17.30
Lokal: Kronobergsgatan 39
Fika: smörgås och kaffe/te serveras för 25 kr.
Kostnad: gratis för alla medlemmar, medlem i annan reumatikerförening 30 kr, icke medlem 100 kr.

Föranmälan senast dagen före till kansliet, tel: 08-462 99 25 eller Vänligen avanmäl dig vid förhinder.

Varmt välkomna!